Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgSystemCSSConfig has a deprecated constructor in /customers/f/9/1/heinehamborg.dk/httpd.www/plugins/system/cssconfig/cssconfig.php on line 29 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/f/9/1/heinehamborg.dk/httpd.www/libraries/cms/application/cms.php on line 460 Nye sange

Jeg har gang i en del nye sange for tiden! Det er ret spændende, for jeg er jo ved at arbejde på et nyt album, og sangene råber hver især op om at de vil med! Af de "gamle" nye er der For grim, Frit fald, Hjulspin, Med min X, Alt det du ku li, Kongens have og Skyggeland, alle sange jeg har spillet live nogle gange. 
Udover de 7 arbejder jeg lige nu på 4-5 sange simultant, så det er om at holde tungen lige i munden. Den ene er faktisk inspireret af en samurai-film jeg tilfældigvis zappede over på for et par uger siden. Asiatiske film kan bare noget med at fortælle historien ved at vise den. Den handlede om 2 venner der havnede på hver sin side af fronten. Det lyder banalt, men den var dybt rørende og meget smuk.

Joomla templates by a4joomla