Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/f/9/1/heinehamborg.dk/httpd.www/libraries/cms/application/cms.php on line 460 30. december - Status

Hej derude! Jeg håber du har haft nogle dejlige juledage.

Her på kanten af det nye år, har jeg lyst til lige at skrive et par opsummeringer om hvilke gryder jeg rører i.

Min debut-Cd Opsigt som udkom i Juni 06 har fået en OK modtagelse. Jeg har lidt over halvdelen af oplaget tilbage, og det synes jeg selv er tilfredsstillende, taget i betragtning at jeg har brugt meget få penge på markedsføring.

Jeg har i slutningen af november stoppet samarbejdet med bandet, som var Jesper, Mads og Søren. Rasmus stoppede i oktober. Tak for tiden vi har haft sammen, gutter!

For tiden spiller jeg derfor kun solo, og skriver nye sange. Desuden er jeg begyndt at arbejde med en producer, som til at starte med skal producere 3 sange for mig. Han er godt i gang med "Frit fald", den næste bliver "For grim", og så er jeg lidt i tvivl om hvad den sidste skal være... Disse tre sange skal indsendes til Karrierekanonen, som jo kører igen her i det nye år.

Det er meningen at de tre sange også skal blive startskuddet til en ny Cd, som bliver færdig i løbet af 2007, og jeg har allerede en masse numre der råber op om at de vil med på Cden. Men der kommer garanteret også nye sange i løbet af vinteren, så vi må se hvad der sker...

Ellers har jeg i løbet af efteråret startet Klub Geyser op i Islands Brygges Kulturhus. Hvis du ikke ved hvad Klub Geyser er, så kom til en af koncerterne! Der er god lyd, god stemning og fede kunstnere hver gang!

Med ønsket om et godt nytår (og pas på dig selv derude :)

Heine Hamborg

Joomla templates by a4joomla